Vývoj podnikateľského prostredia v Európskej únii a jej susedstve v období krízy VI. - fokus na (vybrané štáty) EÚ a vybraných strategických partnerov EÚ - Čiderová, Denisa, 1977-
Teritoriálna vizualizácia skúmaného podnikateľského prostredia Malty, Monaca a v južnom susedstve EÚ. Monitorovanie vývoja podnikateľského prostredia v uvedených regiónoch. Predpoklad demografického vývoja vo vybraných štátoch EÚ a vo vybraných krajinách strategického partnerstva EÚ. Regionálny kontext. Monitorovanie vybraných indikátorov konkurencieschopnosti.