Účinky krízy na produkciu a produktivitu v službách a ekonomické dôsledky - Benešová, Dana, 1958-
Vývoj tržieb v čase krízy v EÚ 27 a v Slovenskej republike (2000-2012). Produktivita v službách ako zdroj ekonomického rastu. Vývoj produktivity práce vo vybraných službách v SR (2009-2010). Vývoj zamestnanosti v službách v rokoch 2008-2011 vo vybraných krajinách EÚ.