Možnosti uplatnenia konceptu (business process management) v podmienkach slovenských organizácií - Martonová, Ivana
Koncepcia BPM. BPM v domácich a zahraničných literárnych prameňoch. BPM ako manažérsky prístup. Princípy a postupy BPM.