Usmernenie MF SR k zákonu o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady účinné od 1.1.2014 - Neupauerová, Zuzana
Podľa zákona o miestnych daniach pri viacpodlažných stavbách môže správca dane všeobecne záväzným nariadením podľa miestnych podmienok v obci alebo v jej jednotlivej časti určiť príplatok za podlažie v sume najviac 0,33 eura za každé ďalšie podlažie okrem prvého nadzemného podlažia.