Náhľad na podstatu "user-generated-content" (nielen) v cestovnom ruchu - Bojová, Dominika
Vysvetlenie významu novodobého fenoménu tzv. "user-generated-content", ktorý by sa dal voľne preložiť ako obsah vytvorený užívateľom. Vznik termínu v súvislosti s informatizáciou spoločnosti a zjdenodušovaním prístupu k informáciám v elektronickej forme. Vplyv nového fenoménu na vznik a rozvoj internetových sociálnych médií ako aj na rozvoj cestovného ruchu.