Novela zákona o dobrovoľnej požiarnej ochrane platná od 1. marca 2014 - Neupauerová, Zuzana
Dobrovoľná požiarna ochrana Slovenskej republiky plní úlohy na úseku ochrany pred požiarmi, hasičstva a záchranárstva tak, ako to predpokladá zákon o ochrane pred požiarmi. Hlavné oblasti návrhu nového zákona.