Zúčtovanie finančných vzťahov so štátnym rozpočtom za rok 2013 pre ústredné orgány štátnej správy - Neupauerová, Zuzana
Predmetom finančného zúčtovania sú kapitálové transfery poskytnuté podnikateľským subjektom, príspevkovým organizáciám, neziskovým organizáciám, verejným vysokým školám a iným subjektom vedené na účtoch v Štátnej pokladnici rozpočtované v rozpočte na rok 2013, vrátane dotácií poskytnutých zo štátneho rozpočtu fyzickým a právnickým osobám.