Ekonomické prínosy neziskových mimovládnych organizácií v cestovnom ruchu - Šuterová, Viola, 1957-
Charakteristika a funkcie neziskových mimovládnych organizácií. Prínosy neziskových mimovládnych organizácií a dobrovoľníckej práce.