[Prípadové štúdie z rodinného podnikania] - Michálková, Anna, 1968-
Recenzia na skriptá autoriek: Krošláková, M. - Strážovská, H.: Prípadové štúdie z rodinného podnikania, ktoré vyšli v r. 2013 vo Vydavateľstve Ekonóm.