Personálny marketing v procese tvorby podnikovej kultúry spájajúcich sa spoločností - Polednáková, Anna, 1957-
Politické a kultúrne aspekty integrácie ako východisko personálneho marketingu. Vplyv organizačnej kultúry na integračný proces a výkon akvizície. Alternatívne pohľady na podobnosti v kultúre. Rozdiely v národnej kultúre a cezhraničná integrácia. Strategické a kultúrne zmeny.