Inflácia počas vlaňajška neustále spomaľovala - Sadovská, Eva
Inflácia podľa Národného indexu spotrebiteľských cien (CPI) v roku 2013. Spomaľovanie tempa rastu cien tovarov a služieb. Najviac zlacnel cukor, ceny mliečnych výrobkov vzrástli o 5 až 10 percent. Deflácia v roku 2014 je menej pravdepodobná.