Ekonomický význam využívania informačno-komunikačných technológií v systéme zdravotníctva - Gavurová, Beáta, 1972-
Globalizácia v systéme poskytovania zdravotnej starostlivosti - trendy a riziká. Vytváranie celoeurópskeho priestoru poskytovania zdravotnej starostlivosti. Vybrané ekonomické a sociálne determinanty systému zdravotníctva na Slovensku. E-medicína a jej význam v systéme zdravotníctva. Výskumné štúdie vplyvu zavádzania IKT v rámci zdravotníckej komunity.