Kongres ERSA 2013 - regional integration: Europe, the mediterranean and the world economy - Ivanička, Koloman, ml
Informácia o zámeroch a cieľoch 53. kongresu Asociácie regionálnej vedy, ktorý sa konal na Sicílii, na Univerzite v Palerme v dňoch 27.-31.8. 2013.