Migrácia pracovných síl - nové úlohy pre personálny marketing - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Ekonomická podstata migrácie. Faktory migrácie pracovných síl. Mobilita pracovných síl výhodou pre vysielajúcu ako aj prijímajúcu ekonomiku.