Odmeňovanie zamestnancov ako nástroj personálneho marketingu - Joniaková, Zuzana, 1970-
Odmeňovanie zamestnancov ako funkcia personálneho marketingu. Starý a nový prístup v oblasti odmeňovania zamestnancov. Faktory vplývajúce na odmeňovanie zamestnancov. Vonkajšia konkurencieschopnosť systému odmeňovania. Diskriminácia v odmeňovaní ako bariéra personálneho marketingu podniku. Rodový mzdový rozdiel.