[Kvalita života] - Strhár, Pavol
Recenzia na učebnicu, ktorá sumarizuje poznatky o globálnom fenoméne, ale aj jeho jednotlivých subfenoménov, za ktoré sa považuje aj životná úroveň, spôsob života, životný štýl, kvalita pracovného života a hodnotové orientácie.