Čo ukrýva pojem "slovenská potravina"? - Rundesová, Táňa
Štát prichádza s jasnou definíciou na označenie domácich výrobkov - Slovenský poľnohospodársky produkt, Slovenská potravina, Potravina vyrobená na Slovensku, Regionálny poľnohospodársky produkt, Regionálna potravina, Farmársky poľnohospodársky produkt, Farmárska potravina.