Eliminácia rizík spojených s investovaním do ľudského kapitálu podniku - Kintler, Jakub, 1979-
Ľudský kapitál podniku ako oceniteľné aktívum. Reálne opcie ako jedna z možností efektívneho manažovania rizík spojených s investovaním do ľudského kapitálu. Reálne opcie z pohľadu personálneho manažmentu. Porovnanie reálnych opcií a nástrojov využívaných v personálnom manažmente. Určenie hodnoty ľudského kapitálu podniku.