Personálny audit ako východisko skvalitňovania ľudského kapitálu organizácie - Andrejčák, Martin
Vymedzenie pojmu personálny audit. Ciele a výhody presonálneho auditu. Situácie, kedy sa využíva personálny audit. Auditom sledované personálne činnosti.