Interkultúrnosť ako faktor personálneho manažmentu v procese podpory rozvoja kooperácie malých a stredných podnikov v EÚ - Hameršmidová, Lenka
Medzinárodná kooperácia podnikateľských subjektov. Podpora podnikania malých a stredných podnikov. Združenie mladých podnikateľov Slovenska. Erasmus pre mladých podnikateľov.