Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v podnikoch na Slovensku ako problém personálneho manažmentu - Matkovčíková, Natália, 1982-
Pracovná úrazovosť v podnikoch v SR za rok 2012. Stratégia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci v SR do roku 2020.