Riziko bankového podnikania v kontexte ekonomického prostredia - Klimiková, Mária
Bankové podnikanie v kontexte ekonomickej krízy. Opatrenia vládnych inštitúcií v USA a Európe. Dodd – Frankov zákon. Volkerov plán. Smernica Európskeho parlamentu a Rady. Liikanenova správa. Riešenie v Európskej únii. Banková únia.