Daňová uznateľnosť rozdielov medzi skutočným a účtovným stavom majetku - Pakšiová, Renáta, 1974-
Niektoré záporné rozdiely medzi skutočným a účtovným stavom, podľa zákona o dani z príjmov č. 595/ 2003 Z. z., v z. n. p., týkajúce sa účtovníctva. Daňovo neuznané náklady pre účely zistenia dane z príjmu. Položky, vylúčené z daňového odpisovania. Ostatné náklady na hospodársku činnosť.