Koučing ako nástroj vedenia ľudí - Gálik, Rudolf
Pri vysvetľovaní pojmu koučing sa vychádza z pojmu potenciál, pričom hlavnou úlohou koučov je využiť vlastný potenciál a možnosti manažérov, ktoré ešte nie sú využité a realizované. Profesionálni certifikovaní kouči, ktorí šíria myšlienky o koučingu.