Robert Fico: urobiť menej, ale z vyššieho postu - Leško, Marián
Kandidatúra Roberta Fica na post prezidenta v prezidentských voľbách. Nevyriešené kauzy. Stabilita v čase Smeru. Šance R. Fica na úspech v druhom kole. Strategická dohoda s KDH.