Dôsledky nepodania elektronického daňového priznania pri nepriamych daniach do 27.1.2014 - Válek, Juraj, 1981-
Od 1. januára 2014 sú platitelia dane z pridanej hodnoty povinní komunikovať s finančnou správou už len elektronicky prostredníctvom elektronickej podateľne alebo prostredníctvom elektronickej podateľne ústredného portálu verejnej správy. Elektronickú komunikáciu daňového subjektu so správcom dane a naopak upravuje zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní - daňový poriadok.