Verejná žaloba v anglo-americkom právnom systéme - Šramel, Bystrík
Verejná žaloba v Anglicku a Walese, súčasný stav. Historické korene verejnej žaloby. Verejná žaloba v Spojených štátoch amerických. Súčasný stav a historické korene.