K problematike komerčného poistného trhu ako súčasti finančného trhu v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Komerčný poistný trh a jeho vymedzenie. Analýza vybraných ukazovateľov komerčného poistného trhu v Slovenskej republike za rok 2012.