Povinnosti správcu konkurznej podstaty pri správe daní - Schwartzová, Zuzana
Povinnosti správcu konkurznej podstaty pri správe daní a vybrané ustanovenia zákonov týkajúcich sa daní v súvislosti so správou a speňažovaním majetku úpadcu. Špecifiká daňových zákonov pre konkurzné konania.