Nový model pre strednú a východnú Európu - Baily, Martin Neil
Výskum inštitútu McKinsey, krajiny strednej a východnej Európy (KSVE), sú aj po kríze v slušnej kondícii a stále atraktívne pre investorov. Dvadsiate piate výročie pádu železnej opony a desiate výročie vstupu Českej republiky, Maďarska, Poľska, Slovenska a Slovinska do EÚ.