Reforma eurozóny a podpora z dola - Barysch, Katinka
Nerovnováhy vytvorené v priebehu prvého desaťročia eura a ich riešenie. Nový inštitucionálny rámec eurozóny a kroky reálnej pomoci krajinám. Reformy uskutočňované "zhora dole" a nápravy s prístupom "zdola hore".