Bedny a paletové boxy z OSB desek - Vítek, Miloslav
Využívanie OSB dosiek (orientet strand board) v obalovej technike. Postup výroby OSB. Vlastnosti OSB dosiek. Aplikácia OSB dosiek v obalovej technike. Príklady firiem vyrábajúcich obaly z OSB.