Vládny dozor nad kyberpriestorom - Hyppönen, Mikko
Dva najdôležitejšie vynálezy našej generácie, ktoré zmenili svet - internet a mobilné telefóny. Globálna sloboda a neobmedzený online svet. Sledovanie cez internet a jeho odhalenie v roku 2013, keď naň upozornil E. Snowden.