Opportunities and Threats of Global Environment and the Need of Their Global Governance - Porvazník, Ján
Minulé a súčasné problémy ľudskej civilizácie - zodpovednosť za súčasnú globálnu krízu. Príležitosti a hrozby globalizácie. Riešenie súčasných globálnych problémov. Koncept holistického vedenia a manažérskych kompetencií.