Vojenské aspekty asymetrie v medzinárodnej bezpečnosti - Ivančík, Radoslav
Charakteristika pojmu asymetria, vojenské aspekty asymetrie. Asymetrické hrozby - zbrane jadrové, chemické, biologické, rádiologické, ďalšie zbrane a prostriedky hromadného ničenia, informačné operácie, improvizované výbušné prostriedky, elektromagnetický impulz, terorizmus.