Slovotvorné aspekty v odbornom ekonomickom jazyku s príkladmi z oblasti burzovníctva - Lišková, Danuša
Slovotvorba v nemeckom jazyku. Skratky, termíny, odborný žargón v nemčine. Cudzie slová. Anglicizmy. Metafora. Neologizmy. Návrh metodicko-didaktickej koncepcie cvičení pri nácviku lexiky.