[Organizačná kultúra ako nástroj riadenia ľudských zdrojov] - Demjanová, Lucia, 1981-
Recenzia na monografiu, členenú do 3 komplexných celkov, ktorými sú teoretické východiská, výsledky výskumov a model previazanosti organizačnej kultúry s riadením ľudských zdrojov.