Management of innovation - Pudło, Patrycja
Recenzia na monografiu, ktorá zahŕňa aktuálne poznatky z oblasti riadenia inovácie. Prezentované poznatky poskytujú procesný pohľad na problematiku riadenia inovácií. Publikácia svojím zameraním môže byť veľmi nápomocná taktiež študentom bakalárskeho a inžinierskeho štúdia ekonomicko-manažérskych odborov. Predovšetkým je však táto monografia vhodným nástrojom pre vedeckých pracovníkov v oblasti manažmentu inovácií, manažérov a praktikov, ktorí pracujú s inováciami, pretože zrozumiteľne popisuje informácie, ktoré sú dôležité pri tvorbe inovácie, podrobne zobrazuje kroky v inovačnom procese, vysvetľuje techniky a modely využiteľné v podniku pri tvorbe a realizácii inovácie a ukazuje, aké informačné technológie môžu podporovať inovačnú aktivitu v podniku.