Internationalisation of university education: facts and prespectives - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Internacionalizácia na akademickej pôde. Štyri prístupy využívané pri popise poňatia internacionalizácie. Nadobúdanie interkultúrnych kompetencií. Hodnotenie úrovne internacionalizácie slovenských vysokých škôl prostredníctvom posúdenia internacionalizácie vnútorného prostredia cez percento zahraničných študentov.