Vybrané makroekonomické ukazovatele Grécka v období po vstupe do HMÚ - Holková, Zuzana
Stať nadväzuje na príspevok Vybrané makroekonomické ukazovatele Grécka v období pred vstupom do HMÚ. Stručný opis vybraných makroekonomických ukazovateľov Grécka v období po vstupe do Hospodárskej a menovej únie. Ide o ukazovatele HDP, štátnych príjmov a výdavkov, verejného dlhu, obchodnej bilancie, miery inflácie a nezamestnanosti.