Klasifikácia pracovných miest ako funkcia personálneho marketingu v organizácii - Szarková, Miroslava, 1951-
Analýza súčasných teoretických názorov a koncepcií personálneho marketingu. Personálna politika a klasifikácia pracovných miest. Obsah a štruktúra jednotlivých funkcií personálneho marketingu.