K některým otázkam časové hodnoty prodejních opcí - Šturc, Boris, 1961-
Význam časovej hodnoty pri oceňovaní opcií, a to predovšetkým v oceňovaní predajných opcií. Zmena ceny podkladového aktíva v čase a priebeh ceny predajnej opcie.