Záväzné stanovisko k uplatneniu daňových predpisov - Mrvová, Marta
Zákonom č. 435/2013 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony sa v § 53a až 53c s účinnosťou od 1. septembra 2014 zavádza nový inštitút „záväzného stanoviska“, ktoré bude k uplatneniu daňových zákonov ako jediné oprávnené vydávať Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky.