Postup pri vypĺňaní kontrolného výkazu - Válek, Juraj, 1981-
Kontrolný výkaz k dani z pridanej hodnoty sa podáva podľa paragrafu 78a zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Povinnosť platiteľa dane podať daňové priznanie.