Actual Trends of Corporate Responsibility in SMEs - Dubcová, Gabriela, 1968-
Správanie malých a stredných podnikov vo vzťahu ku korporátnej zodpovednosti (CR). Výskum inštitucionalizácie CR, analýza etických princípov a špecifikácia motívov, benefitov a rizík pri uplatňovaní stratégií CR v malých a stredných podnikoch.