Central Role of Conscience and Ethical Criteria in Business Decisions - Hvoždarová, Jana
Problém reálnej aplikácie etických kritérií v rozličných rozhodovacích procesoch. Absencia etiky a ignorácia zákonov prírody hlavnými dôvodmi krízy v ľudskej spoločnosti. Riešením problému je výchova ku kritickému mysleniu a schopnosť sebareflexie vo vzťahu k vlastnému svedomiu.