Social Responsibility of Accountants: Lessons Learned from the Changes after 1989 in the Slovak Republic - Maděra, František
Profesia účtovníka a jej legislatívna úprava na Slovensku. Nedostatočná štatutárna regulácia profesie ako dôvod pre nízku kvalitu a status profesie účtovníka. Návrhy a odporúčania skvalitnenia profesie, predovšetkým etické štandardy.