Financial Stability in Terms of Ethics Attributes and Related Development of the Non-profit Organization - Majdúchová, Helena, 1963-
Konzistentnosť a transparená implikácia etických princípov a ich vplyv na finančnú stabilitu neprofitujúcich organizácií. Efektívnosť a produktivita ako najpodstatnejšie veličiny hodnotenia neprofitujúcej organizácie, predovšetkým z hľadiska sponzorstva a darcovstva.