Ethical Aspects of Investing in Mutual Funds in the Context of Core European Directives - Škriniar, Pavel, 1979-
Zvýšená regulácia finančného sektora ako následok hospodárskej krízy. Nové smernice o ochrane spotrebiteľa pri obstarávaní finančných služieb. Cieľom regulácií je dosiahnuť racionálne sa rozhodujúceho spotrebiteľa.