Real interest rate parity for central and eastern European countries: A new unit root test with two structural breaks - Chi-wei Su
Charakteristika parity reálnych úrokových mier (RIRP) v trinástich krajinách strednej a východnej Európy. Dáta za roky 1996 až 2011.